https://www.lacommence.nl/baby-pakket
Zoeken
Winkelmandje

Baby Pakket /Brievenbuspost

De leukste kado service!

geboortepakket   geboortepakket   schaapje

Wij hebben heel veel mooie kant en klare baby pakketten in onze webwinkel. Wanneer u een mooi baby pakket zoekt bent u bij ons aan het goede adres. Het baby pakket kunt u zelf aanvullen met bijvoorbeeld een kado voor broer of zus. Voor broer of zus hebben we een leuke beker met bedrukte snoepjes hierin met Hoera Broer of Zus. Binnenkort hebben wij onder deze tab meebestellen ook badjasje voor broer of zus. Deze kunnen worden geborduurd met de naam van broer of zus of met de tekst Broer of Zus. Het baby pakket is zo helemaal compleet en wordt dezelfde dag (onder voorbehoud) verstuurd aan de nw ouders. Bij borduren moet u rekening houden met drie werkdagen levertijd.

Het baby pakket wordt verstuurd in een mooi ingepakte doos in roze of blauw. Op het handgescheven kaartje staat de door u zelf aangeleverde felicitatietekst. Normaal gesproken staat een geboortekaartje wel een paar weken op uw buro of aan het prikbod. Hoe attent is het wel niet wanneer er al de volgende dag namens u een baby pakket bij de nieuwe ouders wordt afgeleverd.

Snel, vertrouwd en met zorg!

Wij versturen onze babypakketten met alle zorg. De volgende dag wordt het baby pakket aangeboden bij de nieuwe ouders of bij u zelf zodat u het baby pakket zelf kan meenemen wanneer u op kraamvisite gaat.

 

Snel, vertrouwd en met zorg!

Bekijk de Kraamcadeau's

 

Enkele voorbeelden van cadeau's

 

Sitemap | Algemene Voorwaarden | Website door CM Specialist