https://www.lacommence.nl/geboortepakket/_414____NL
Zoeken
Winkelmandje

            

Geboortepakket

Een geboortekaartje ontvangen?

Wij hebben in onze webwinkel hele mooie kant en klare geboortepakketten. Alle geboortepakketten zijn voor zowel jongentje als meisje te bestellen. U kunt aangeven welke kleur textiel u wilt en dit kunt u zelfs laten borduren met de naam van de baby.
U kunt bij een meisje denken aan zacht roze textiel maar natuurlijk ook wit of ecru. Zelfs fucksia roze hebben wij in voorraad. Voor een jongen hebben wij zacht blauw maar ook hier kan wit of ecru natuurlijk heel goed gepesonaliseerd worden met een blauw geborduurde naam van de baby.

Het geboortepakket wordt dezelfde dag nog op de post gedaan zodat het de volgende dag bij de nieuwe ouders kan worden aangeboden. Bij borduren moet hij rekening houden met drie werkdagen levertijd.

Verschillende prijsklasse

De geboortepakketten zijn er van klein tot groot zodat er voor iedereen wel een mooi pakket bijzit. Het geboortepakket is uit te breiden met een kadootje voor broer of zus. Binnenkort hebben wij zelfs badjasje al dan niet met geborduurde naam van broer of zus. Deze zijn mee te bestellen onder de Personaliseren tab. De geboortepakketen worden verstuurd in een mooie bewaardoos of kartonnen koffertje. Dit geeft u aan bij uw bestelling.

Klik hier om naar de webwinkel te gaan

Sitemap | Algemene Voorwaarden | Website door CM Specialist