https://www.lacommence.nl/kraamgeschenk
Zoeken
Winkelmandje

Kraamgeschenk

Een collega feliciteren met haar zwangerschap?

U krijgt een geboortekaartje en wil een mooi kraamgeschenk geven. Wij versturen namens u een mooi kraamgeschenk en verstuurd dit naar de nieuwe ouders of naar u zelf zodat u het zelf kunt geven wanneer u op kraamvisite gaat. Zo attent en snel en zo gemakkelijk om uw geboorte kraamgeschenk in huis te halen in plaats van dat u zelf de winkels af moet lopen. Dit scheelt u heel veel tijd. Voor 12.00 uur besteld dan wordt het kraamgeschenk nog die dag gemaakt en verstuurd.       

   

Heeft u gekozen om iets te laten borduren met de naam van het kindje dan moet u rekening houden met drie werkdagen levertijd.

Binnenkort kunt u bij de tab Mee bestellen ook badjasjes voor broer of zus bestellen al dan niet met naam geborduurd.

Verschillende pakketten

Wij hebben in onze webwinkel diverse pakketten in verschillende prijsklasses. Van klein tot heel groot. De pakketten kunt u zelfs nog aanpassen aan uw eigen wensen door middel van de te kiezen textiel in het kraamgeschenk. U kunt het textiel laten boduren met de naam van het nieuwe kindje. Dit kan bij de tab Personaliseren. U kunt ervoor kiezen het kraamgeschenk in een nostalgisch koffertje te laten versturen. Het kraamgeschenk wordt verpakt in roze of blauw inpakpapier.

Snel, vertrouwd en met zorg!

Bekijk de Kraamcadeau's

 

Enkele voorbeelden van de kraamgeschenken

 

Sitemap | Algemene Voorwaarden | Website door CM Specialist