https://www.lacommence.nl/reacties/_387_g___NL_3
Zoeken
Winkelmandje

Reacties

Laat uw reactie achter in ons Gastenboek

Wilt u uw ervaring met La Commence baby kado service met andere bezoekers van onze site delen? Laat dan hier een berichtje achter in ons Gastenboek. Veel andere bezoekers, zowel bedrijven als particulieren, gingen u voor.
Wilt u meer informatie over de mogelijkheden voor zakelijke samenwerking? Neemt u dan contact met ons op via het contactformulier. Wij kunnen u veel werk uit handen nemen!

La Commence: leuk om te geven en nog leuker om te ontvangen!

Sluiten

Uw bericht...

Uw bericht wordt direct online geplaatst of opgegeven voor goedkeuring.

Naam:
E-mail:
Bericht:
Versturen
Anjelien van der Stam
Hallo Malouke, niets dan lof! Leuke site, vriendelijke snelle service en een zeer leuk pakket. Ontvangers waren er heel blij mee. Inmiddels heb ik de link van je site al naar een aantal mensen doorgestuurd. Tot snel!
Etienne Kummer Boer & Olij Securities
Malouke, we hebben onlangs via de website een mooi pakket besteld voor de dochter van een collega die bevallen is van een zoon.
Super leuk en snel verzorgd/bezorgd.
Wij zijn zeer blij over de afhandeling en de ontvangers zijn zeer blij en verrast van zo'n mooi cadeau. Bedankt!!
Cees Stokman
Dag Malouke, bedankt voor je originele kaart, en hartelijk gefeliciteerd met de geboorte van je site :-) !
Aletta Groeneveld, Van Benthem & Keulen Advocaten & Notariaat
Malouke, wat een ontzettend leuke kaart met schattig presentje. De kaart staat op mijn bureau en iedereen die op mijn kamer was, heeft 'm al in handen gehad alleen maar leuke reacties, op jouw kaart maar ook op jouw geboortepakketten, die ook bij veel mensen bij mij op kantoor al eens zijn bezorgd
Wilma teijsen
De nieuwe site zie er prachtig uit Malouke, we zullen er in de toekomst zeker nog vaak gebruik van maken ! Heel veel succes !
Pascal Dorland
Wij mochten voor onze kleine kerel een prachtig pakket in ontvangst nemen van La Commence..een hartstikke leuke verrassing! Top verzorgt..!
Els Teijsen
Wij hebben pas nog zo'n mooi pakket besteld. Erg mooi en origineel kado. Nu ook nog via deze prachtige web-shop te bestellen. Succes Malouke!
Nini Branderhorst
Een prachtig uitgevoerde website ! Veel succes gewenst met alles !
Hannah Boere
La Commence/Malouke van den Ende.. Dat is gegarandeerd kwaliteit! Een prachtige nieuwe website (incl. webshop!) met schitterende pakketten! Mijn eerste bestelling op je webshop volgt snel;) Liefs
Tijn branderhorst
Wat een mooie site ik hoop dat ik nog lang kan genieten van jou je babypaketten en je site
 Eerste pagina Vorige pagina
3
Volgende paginaLaatste pagina 
Sitemap | Algemene Voorwaarden | Website door CM Specialist